Administration

Administrationsgruppen består af bestyrelsen i Hauge U & GF. Den har syv medlemmer, og de har ansvaret for økonomien til Hauge Marked og ligeledes sørge for at få de forskellige bevillinger og tilladelser søgt hjem fra politi og kommune, så festen kan afholdes på ”lovlig” vis.

Selvom Hauge Ungdoms- & Gymnastikforening er en lille klub med ca. 370 medlemmer, så magter klubben alligevel at stable et stort marked på benene. Vi har et godt socialt miljø i klubben, hvor der danses Squaredance (New Style), spilles badminton, tennis, volleyball og fodbold. På håndboldsiden arbejder vi sammen med Thorning (HT 87) og her satses meget

Når vi arrangerer Hauge Marked, er det for at tjene til driften af klubben. Vi sørger for at holde kontingenterne på et niveau, hvor alle kan være med. Vi finansierer buskørsel for børn, der vil til håndbold. Vi støtter, når de skal til håndboldstævner eller på trænerkursus.

Beachvolleybane, tennisbane og klubhuset sørger vi ligeledes for at holde i orden.

Der skal mange penge til for at drive en sportsklub i dag, derfor er det godt, at vi har Hauge Marked og nogle gode aktive og passive medlemmer til at hjælpe til, når markedet løber af stabelen. TAK FOR DET.

  • Kontaktoplysninger

    Ole Nørskov
    Tlf. 86 88 81 11. (Markedstelefon), imellem kl. 17-19

    Spørgsmål kan sendes til info@haugemarked.dk

  • Følg os på Facebook    Af Webdesigner 18