Stort motorcykeltræf åbner traditionen tro årets Hauge Marked. MC-Hjulnisserne arrangerer igen i år fællestur fra Designa, Industriparken i Kjellerup. Der sælges kolde fadøl og pølser m. brød, samt baren i Markedsteltet har åbent.  

Alle Amerikaner- og veteranbiler er velkomne Du skal blot møde op på markedspladsen, her vil parkerings folk henvise dig til et sted af parkere. Du er også meget velkommen til blot at komme og kigge på alle de flotte biler. – Baren er åben og der kan købes pølser og brød ved grillen. Der vil Mere »

Stort bankospil i Markedsteltet Til Hauge Marked er torsdag = BANKO , dette gælder selvfølgelig også i år. Teltet åbner kl. 18.00 – første spil begynder kl. 19.00 Der vil være salg af plader og småspil ved indgangen. Baren er åben for salg af:  kaffe, the, kage, røde pølser, sodavand, øl osv.    

Lørdag aften skal vi tilbage til 80’erne og 90’erne, når V.I Piger kommer og underholder i markedsteltet. De er smukke, musical uddannede og synger som en drøm. Kostumerne er fabulous. Pigerne tager ganske enkelt publikum med storm med deres spektakulære show. Derudover vil vi også få besøg af DJ Quix, som vil spille i pauserne Mere »

Søndag vil vi få besøg af Paw Patrol kl. 11, hvor der efter showet vil være mulighed for at få autografer. Showet “Ready for action” udpiller sig en helt ny situation, hvor publikum skal hjælpe Paw Patrol med at udvikle et talentshow. Et samspil mellem publikum, Paw Patrol og værten Ryder går op i en Mere »

Kl. 14.00 til 17.00 underholder Ole Gas i Markedsteltet. Ole Gas ikke bare spiller og lyder som Kim Larsen, han ligner ham også til forveksling. Når man oplever Ole Gas for første gang, er mange i tvivl, om det er Hr. Larsen selv, der står på scenen og som mange publikummer og arrangører har udtalt: Mere »